Cookie-politikk

Forbrukslånspesialisten brukes cookies, som gjør det mulig å samle inn relevante opplysninger om sidens brukere til forbedring av siden og dets innhold. Dette gjelder på samme måte i forhold til tredjepartscookies. 


 

Hva er cookies og hvorfor brukes de?

Cookies er en tekstfil, som gjemmes på din computer, smartphone eller lignende og har til formål å gjenkjenne den, huske dine innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser spesifikt til deg. 

Cookies kan ikke inneholde en skadelig kode som f.eks. virus, det brukes utelukkende som et verktøy for å gjøre siden optimal. 

Ved innsamling av opplysninger om antallet av brukere samt trafikken på siden, åpner den muligheter for å få hjemmesiden til å fungere, lette bruken av den og ikke minst målrette markedsføring til sidens brukere. 


 

Tredjepartscookies, som brukes av Forbrukslånspesialisten

  • Google Analytics
  • Facebook


 

Slik sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker, at det samles inn slike opplysninger har du til en hver tid mulighet for å slette dine cookies og la være å bruke websiden. Du skal bare være oppmerksom på, at hvis du sletter eller blokkerer cookies vil annonser kunne bli mindre relevante for deg, opptre oftere, og din ferd på internett vil bli unødig besværlig. Du kan dessuten risikere at websiden ikke fungerer optimalt samt at det er innhold, du ikke kan få adgang til. 


 

Ønsker du dog fortsatt å slette dine cookies kan du finne veiledninger til browseren din nedenfor:

Slik slettes cookies på Microsoft Internet Explorer
Slik slettes cookies på Mozilla Firefox-browser
Slik slettes cookies på Google Chrome-browser
Slik slettes cookies på Safari-browser
Slik slettes cookies på Opera browser
Slik slettes flash cookies på alle browsere
slik slettes cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Slik slettes cookies på Android-telefoner
Slik slettes cookies på Windows Phone 7

Privatlivspolitikk

Personopplysninger

Personopplysninger er all slags informasjon, som i et eller annet omfang kan knyttes til deg. Når du benytter Forbrukslånspesialisten, samler vi inn og behandler denne informasjonen, som eksempelvis skjer ved alminnelig bruk av websiden og hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Forbrukslånspesialisten.dk behandler helt konkret følgende personopplysninger om deg:

  • Navn
  • E-mail
  • Yrke
  • Lånebeløpets størrelse
  • Registrering av betalingsanmerkninger
  • IP-adresse


 

Formålet med personopplysninger

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene, som med størst sannsynlighet vil være relevante for deg.
Opplysningene brukes dessuten til å optimere vår service og innhold.


 

Beskyttelse av ditt privatliv

Hos Forbrukslånspesialisten har vi naturligvis truffet tekniske og organisatoriske tiltak som skal forhindre at dine opplysninger hendelig eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, tapt, forringet eller kommer i hendene på uvedkommende, misbrukes eller øvrig behandles i strid med lovgivningen.


 

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrom som er tillat i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lengre er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.


 

Videresendelse av opplysninger

Data om din bruk av websiden, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. videresendes til tredjeparter i det omfang disse opplysninger er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om, i avsnittet om ”Cookies” ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonsering.

Vi benytter utover dette en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og må ikke anvende av dem til egne formål.
Videresendelse av personopplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun skje, hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.


 

Dine rettigheter

  • Du har rett til at få opplyst hvilke personopplysninger Forbrukslånspesialisten behandler om deg.
  • Du kan til enhver tid rette en innsigelse mot at opplysninger brukes.
  • Du kan tilbakekalle ditt samtykke til, at det blir behandlet opplysninger om deg.
  • Såfremt de opplysningene som behandles om deg er ukorrekte har du rett til at de blir rettet eller slettet.


 

Henvendelse omhandlende ovenstående kan skje til:
mail@forbrukslaanspesialisten.no


Hvis du vil klage over Forbrukslånspesialistens behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å kontakte Datatilsynet.


 

Kontaktopplysninger
Forbrukslånspesialisten kan kontaktes via følgende opplysninger:


Intelligent Banker ApS
ATT: Forbrukslånspesialisten
Brandts Passage 29, 2. Sal
5000 Odense C, Denmark
CVR: 32260055