Vi har funnet X lån og kredittkort til deg
Nå er det opp til deg ...

På bakgrunn av dine opplysninger, har Forbrukslånspesialisten funnet forbrukslån og kredittkort til deg. Nå skal du velge ett eller flere lån/kredittkort og søke om pengene hos den gjeldene lånetilbyder. Vi anbefaler deg alltid å søke om minimum to lån, slik at du alltid kan velge det beste lånetilbud.

Siden 2009 har Forbrukslånspesialisten sammenlignet og testet mer enn 100 norske lån og kredittkort. Vår sammenligningsside forsøker å gi deg overblikket over de viktigste fordelene og ulempene ved forbrukslån og kredittkort. Vi forsøker samtidig å gi deg det bredeste utvalget av forbrukslån og kredittkort, slik at vår test kan brukes av flest mulig mennesker.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at det finnes mange flere forbrukslån og kredittkort i Norge enn du kan finne på Forbrukslånspesialisten. Vi har valgt ut disse på grunn av at de kan fås i hele Norge, og vi mener at de er et representativt utsnitt av de kredittkortene som finnes på det norske markedet. Vi har prøvd å målrette vårt utvalg av forbrukslån og kredittkort mot den gjennomsnittlige norske forbruker. De produktene som finnes på Forbrukslånspesialisten, har betalt for å være på vår side. Husk at vilkårene kan endre seg på de enkelte kredittkortene, derfor anbefaler vi at du leser vilkårene på de enkelte produktene, før du søker om lån eller kredittkort.

Informasjonen på Forbrukslånspesialisten skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet. Forbrukslånspesialisten er drevet med et kommersielt formål.

Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - CVR 32260055
Copyright © 2023 Forbrukslånspesialisten - All Rights Reserved